ruwbouw, binnen- en buitenschrijnwerkerij,
trappen, eikenhouten constructies

Eikenhouten constructies

Algemene bouwwerken en schrijnwerkerij Bielen NV is sinds de jaren zeventig actief in de sector van nieuwbouw en renovatie en is daardoor een betrouwbare aannemer in nieuwbouw en verbouwingswerken.
Sinds 1991 beschikken wij eveneens over een eigen schrijnwerkerij. In dit atelier worden alle eikenhouten constructies op maat gemaakt.

Al onze constructies worden nauwgezet gerealiseerd met de nodige inspraak van de klant. Op die manier verliezen wij tijdens de werken uw wensen en budget niet uit het oog. Uiteraard werken wij, in overleg met u, ook met andere houtsoorten. Bielen NV zit reeds verschillende jaren in het vak waardoor wij steeds naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding streven.

Voor eikenhouten constructies maken wij onder andere uw massief houten ramen en deuren, luiken, garage- en tuinpoorten, orangeries of eikenhouten bijgebouwen in een landelijke stijl als het gaat om buitenschrijnwerk.

Bij Bielen NV staan wij garant voor een persoonlijke service. Bovendien verzorgen wij een gratis prijsofferte zodat u steeds op de hoogte bent van alles wat bij de realisatie van uw project komt kijken.

Onze troeven inzake einenhouten constructies:

  • jarenlange ervaring en vele referenties
  • gratis offerte
  • persoonlijke service
  • alles is maatwerk en wordt ambachtelijk vervaardigd
  • van binnendeuren tot houten bijgebouwen

Indien u na het bekijken van onze website nog vragen heeft, kan u contact met ons opnemen voor meer informatie of een gratis prijsofferte.

Contacteer ons

ALGEMENE BOUWWERKEN
EN SCHRIJNWERKERIJ BIELEN NV
KRUISSTRAAT 7
3520 - ZONHOVEN
BELGIE

Tel : 011 823 538
Fax : 011 823 049
info@bielennv.be
BTW BE0449 181 462

Realisaties

Projecten

Cookies en privacy