ruwbouw, binnen- en buitenschrijnwerkerij,
trappen, eikenhouten constructies

Ruwbouw

Bielen NV is sinds de jaren 70 actief in de bouwsector. In tussentijd heeft de firma veel ervaring en kennis opgedaan inzake de realisering van uw bouwproject. Met deze troeven garanderen wij een kwalitatieve afwerking van uw plannen die bovendien voldoen aan uw wensen.

Wij streven naar een tot in de details afgewerkte ruwbouw volgens de plannen van de architect zodat deze perfect overeen komt met wat u in gedachten heeft.
Wij zijn door onze brede kennis in staat om alle stijlen te kunnen uitvoeren. U kan bij ons terecht voor de bouw van eengezinswoningen tot villa's en appartementen. Dit alles kan in zowel de hedendaagse, landelijke, moderne als pastorale stijl. 

Niet alleen voor de ruwbouw kan u bij ons terecht.  Naast algemene bouwwerken zijn wij gespecialiseerd in zowel binnen – als buitenschrijnwerkerij. In ons eigen atelier vervaardigen wij op maat de ramen, deuren of garagepoort van uw woning, villa of appartement. Voor de binnenhuisinrichting kan u bij Bielen NV ondermeer terecht voor de realisatie van trappen, binnendeuren, dressings of lambriseringen.

Bouwaannemer Bielen beschikt voor uw nieuwbouw- en renovatiewerken over het kwaliteitslabel Qualibouw. Dit label wordt enkel uitgereikt aan bouwondernemingen die feilloze garanties bieden over het kwaliteit van hun werk. Wij geven iedere klant een persoonlijke service met gratis offerte, tussentijds overleg en stipte afspraken zodat u zonder zorgen aan een nieuwbouwproject begint.

Met bouwaannemer Bielen vormt een nieuwbouw geen problemen dankzij:

  • de jarenlange ervaring
  • de persoonlijke en betrouwbare dienstverlening
  • het brede gamma aan mogelijkheden van woningen, villa’s en appartementen
  • het verfijnde houtwerk voor binnen en buiten

Neem uw nieuwbouwproject serieus, dat doen wij ook! Kies daarom ook voor een betrouwbare partner zoals Bielen NV!

Contacteer ons

ALGEMENE BOUWWERKEN
EN SCHRIJNWERKERIJ BIELEN NV
KRUISSTRAAT 7
3520 - ZONHOVEN
BELGIE

Tel : 011 823 538
Fax : 011 823 049
info@bielennv.be
BTW BE0449 181 462

Realisaties

Projecten

Cookies en privacy